The Frozen Wastes

Witherun dag 3

af Zedric Senarius

Witherun har vist sig at være en travl by med langt flere indbyggere end jeg hidtil havde forestillet mig. Blandt disse mange indbyggere stødte jeg på en gruppe sendt af ingen andre end Vallick, og så lige som man havde lagt ham og de tidligere missioner bag sig… gad vide hvad der egentlig blev af ham den muskuløse kriger? Hvad var det nu han hed…

MEN tilbage til noget vigtigere! Jarlen sendte mig på en mission som vidste sig at give interessante opdagelser. To kvinder var fundet forgiftet. De befandt sig i en koma-drømme-lignende tilstand. Ofrene blev indfiserede via klo-mærker og hvad lignede et perfekt firkantet mærke på hals og skulder. Giften havde en negativ effekt overfor helbredende magi, hvilket gjorde den mere dødelig.
Det vidste sig til min knap så store overraskelse, at giften blev holdt ved lige af en magisk messen fra en af Lydek’s Is-maskerede. Det lykkedes mig ikke at fange hende, men hun efterlod dog løsningen på problemet, som var mere åbenlys end jeg havde forestillet mig. Giften viste sig at aftage hurtig under injektion af dispellpotion og allerede dagen efter var ofrene helt uden for livsfare.

Denne gift efterlade mig med en sydende interesse. Vil det mon være muligt for mig at få fingrende i denne gift? Hvor koncentreret en dosis skal der til at dræbe en mand (lad os sige Vallic.. mht kropsbygning selvfølgelig.. ).

Jeg er spændt på at se hvad Lydek ellers har parat i sit inventar for mig til at opdage og udnytte.

Comments

AimedZERO P1zza

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.