Ra'Shin

Description:

Race: Khajiit
Familie: Ukendt
Introduceret: Session 01

Ra’shin er en Khajiit rouge, og er ikke en man vil møde alene i et mørkt rum. Hans lette læder armor gør at han kan bevæge sig lydløst og hurtig. Hans to lette sværd af mithral er oftest det der taler for ham i kamp. Ra’shin er opvokset som handelsmand i imperial city af hans onkel.

Bio:

Ra’Shin er en Cathay Khajiit, der har levet det meste af sit liv med sin onkel Ra’thri dar (Senche-raht racen) i imperal city. Ra’Shin har fået Ra prefixen af hans onkel, som ejer af et stort handels imperium (Dar Trade), med hovedsæde i imperial city, og derved har en hvis status.

Ra’shin har igennem hele sit liv hjulpet sin onkel med diverse handler, og blev nødsaget til at dræbe da hans onkels forretning var på randen af konkurs, grundet af manglende betalinger fra kunder. Som handelsmand skal man altid være parat til kunder, og derfor bruger han ikke sine klør i kamp, da det kan skade forretningen, for hvem vil handle med en der har beskidte klør?

Ra’Shin bliv under et af sine ”kredit opkrævningsopgaver” fanget, og smidt i fængslet. Hvor at han mødte de andre.

Ra’Shin kender ikke rigtig noget til resten af hans familie, dog så ved han at de stadig er i live, og bor i bedste velgående i havnebyen Senchal i Elsweyr (ELSE-where), eller det er hvad hans onkel har fortalt ham. Samme onkel har lovet Ra’shin, at han en dag vil tage Ra’shin med tilbage til Elsweyr.

Ra’Shins mål, er at tage til Elsweyr og blive forenet med resten af sin familie, samt starte sin egen afdeling af Dar Trade

Elsweyr.jpg
Random ting om Ra’Shin:
Selvom at månerne Masser and Secunda betyder meget for de fleste Khajiits så er Ra’shin lidt lige glad med dem. Dog anser han dem (lige som alle andre Khajiits) at have en stor betydning ved en Khajiits fødsel.

En del af Ra’Shins mange ”kredit opkrævningsopgaver” omhandlede Argonians, hvilket har fået Argonians i hans verden, til at fremstå som nogle væsener man hverken bør stole på eller handle med, og allerhelst slå ihjel hvis de står i vejen, eller bliver det mindste truende.

Link til Khajiit Lore mm.

Ra'Shin

The Frozen Wastes AimedZERO Rene4100