The Frozen Wastes

Log post af Ra'Shin

Cirkus kom til byen

Efter at havet klaret jobbet om de forsvundne børn, fik Vi og Ra’Shin bl.a. billetter til cirkus, hvilket Vi og Ra’shin benyttede sig af.
I cirkusset mødte Ra’shin en landsmand, der imponerede Ra’Shin med sin måde at kaste knive på. Ra’shin tog kontakt til Khajiit, for at Ra’shin kunne blive bedre til det med at kaste. Det eneste Khajiitkrævede var måne sukker, Khajiit har nok “søde tænder”. Det skaffede Ra’Shin nemt en nat, ham den anden havde også fået nok.
Næste dag brugte Ra’shin på at forbedre sine kaste evner med knivene, hvilket Ra’Shin klarede fremragende, men dagen slutter ikke her. Ra’Shin og de andre, blev nødsaget til at gribe ind da cirkuses løver og en sej mudcrab, slap ud af deres bure. Dette gik ikke efter planen selv om at de andre fangede mudcrabben, dræbte løverne, og en gut der tryllede nogle små ulve frem, da Ra’Shin kom lidt for meget til skade. Det krævede så at Ra’Shin måtte besøge Siggi for at få en hånd til skaderne.
Derudover har Ra’Shin hørt om en fupmager i cirkusset, der vidst blev forvandlet om til en kanin, efter at havet lavet nogle af de lokale om til kaniner, hvilket Ra’shin fandt sjovt.

Comments

AimedZERO AimedZERO

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.