The Frozen Wastes

Log post af Frothier Falk: Del 1

Harpies and Clowns

8. Februar 4E 207

Ugen der gik har været begivenhedsrig, og jeg har formået at få stoppet den meningsløse død, som Harpien har foråsaget igennem den sidste tid.

Jeg mødte nogle nye interesante folk på min rejse, og jeg har indtil videre slået følgeskab med dem, da jeg på nuværnede tidspunk ikke rigtigt kan tillade mig at vente mere.
Først er der Zedric Senarius, Alchemisten. Han er en interesant mand, der har vist sig at være rimeligt nyttig, og villig til at prøve alternative veje, hvis det viser sig at være nødvendigt. Derefter er der Ra’Shin, Tyven fra Elsweyr. Han har ligeså vist sig at være pålidelig. Han har dog et svagt sind, og det må jeg se om jeg med Stendarrs hjælp kan rette op på. Tid sidst er der Anogrill “Stormborn” Thalmor. Efter hvad jeg har hørt skulle han være en mægtig magiker, men jeg har endnu ikke set beviser for dette. Det eneste jeg har set er at han kan skyde med lyn fra sin langbue, hvilket sikkert er meget impornerende.

På dagen før igår (d.6) blev vi indkaldt af Nalcar “Halvøre” Thalmor, som havde en mission til gruppen. Jeg valgte at tage med, da jeg fik at vide at Lydek var involveret i dette. Lydek, hvis minion, udraderede hele min unit, og tvang mig til at slå en broder ihjæl med mine egne hænder. Jeg valgte med det samme at tilbyde min hjælp, og de andre valgte også at tage med.

Til forberedelse til de kommende opgaver valgte jeg at lave mig et nyt våben, til at komplimere mit nye store skjold. Jeg craftede selv et sølvsværd, som jeg brugte til at dræbe monstre senere. Jeg har navngivet dette sværd Truesilver. Jeg har dessuden forbedret mit håndværk, og har lært at lave en skede til mit sværd, og jeg anvendte en ny teknik der blev vist til mig af en af mine brødre, før tragedien indtraf, Det var en meget interesant process at lave sværd med denne nye metode, men det viste sig at være sværere at kontrolere mænden af urenheder i sværdet end førhen. Med mere erfaring skal jeg nok få lavet et sværd der er værdigt tii at tjene Stendarr. Derudover har jeg valgt at få malet Stendarrs symbol på mit skjold, så enhver ikke er i tvivl om at jeg er en Stendarrs mand, og alt ondt skal frygte Stendarrs vrede.
-F. Falk
Pris Stendar


10. Februar 4E 207

I nat blev vi angrebet af en Cloaker, et skræmmende dyr, som bevæger sig i nattens mulm og mørke. Den specialiserer sig i skygger, og den var en relativt stor trussel for alle i vores gruppe. Dens skrig fik Tyven til at krølle sammen på jorden, og jeg valgte at bekæmpe dette monster med alt hvad jeg havde, hvilket på daværende tidspunkt var nærmest intet, da jeg på daværende tidspunkt hverken havde våben, tøj eller rustning. Det lykkedes for os at få dræbt dette dyr, og Alchemisten har lært mig nye interesante ting, som jeg vil tilføje til min bog om monstre.

Men nu til sagen: Vores mission førte os til en meget lille landsby kaldet Lysa, med kun 5 bygninger. Her skulle efter sigende ligge en træningslejr for Lydek’s tropper. Er det sandt ville det undre mig meget hvad de laver så langt fra frontlinjen, men vi tjekker du ud alligevel.
Indtil videre er planen at Tyven og Alchemisten lige scouter byen mens jeg sidder her og holder øje med at der ikke er noget der angriber dyrene. Jeg regner med at de er tilbage om en lille times tid
-F. Falk
Pris Stendarr


Jeg har nu endnu engang mødt Dobbelgangers. Disse onde væsner trives på andres smerte, og de nyder at give sig ud for hvad de ikke er. Væsnerne er inkarneret ondskab, og med Stendarrs velsignelse gjorde vi kort process med ikke mindre end 4 af dem. Jeg fandt derudover nye materialer til min crafting, men det vil jeg se på senere, nu skal vi i gang med at udradere Lydek’s underjordiske base her. Vi har indtil videre fundet 2 indgange
-F. Falk
Pris Stendarr

Comments

AimedZERO AimedZERO

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.