The Frozen Wastes

Log Post af Frothier Falk:
Kampen for Whiterun

Zombie.jpg
I dag var dagen hvor vi slog Lydek tilbage. Dagen hvor Stendarr belønnede vores mod og vores styrke med sejr, på trods af alt.

Kampen startede med at jeg fik en Vission fra Stendarr om at når 3 fugle satte sig i træet under vintersolen ville byen blive angrebet snart efter. Da jeg så 2 fugle hørte jeg den fjerne rumlen af en stor flok der bevægede sig. Jeg samlede soldaterne og stillede dem op så de kunne skyde på flokken af fjender, men det gik ikke som planlagt. Hvad vi fandt ud af var at når Den Hvide Død og Lydek’s hære angriber forvarsles det med en kraftig snestorm, og lige over hæren er der en kraftig snestorm der gjorde det nærmest umuligt at gøre betydelig skade på hæren uden at pile og bolts fløj til alle sidder uden kontrol. Hæren bestod primært af levende døde, med lange lilla tunger. Vi ved stadig ikke hvorfor de så sådan ud, samt en flok store, hvide ulve.

Vi blev nødt til at trække tilbage ind i fæstningen, og vi præsterede at holde dem tilbage for en stund, indtin vi blev overrumplet af kæmpe store ulve. Vi havde en golem der kæmpede på vores side, og denne gjorde en stor forskel. Efter at have mistet en stor mængde soldater blev vi nødt til at trække tilbage bag portene og smække dem efter os.

Winter_Wolf.jpg
Herefter skete noget der viste sig at være mere en velsignelse end en forbandelse, hvilket igen beviser at Stendarr var med os. Den Hvide Død forsøgte at smadre Golemen, og det lykkede at bryde dens automatiske funktion. Jeg ved ikke hvad der skete, men lige pludselig faldt Angorill sammen på murene, og Golemen begyndte at bevæge sig og kaste lyn igennem sine hænder. Golemen alene holdt fjenderne tilbage i lang tid, men faren var langt fra ovre. For de angreb også fra Sydøst, bevæbnet med store metal stiger

Mens murene mod øst blev presset på af ulve og zombier havde zombierne ledt af en en mand der red på den største ulv jeg nogensinde har set. Han havde med sig 2-3 kultister der fløj rund omkring, men dem fik Angorill og hans mages hurtigt taget sig af. De mages klarede sig fint, men de kunne ikke klare den overvældende mængde zombier, og begyndte snart at tage store fald. Jeg valgte at overlade kommandoen til min næstkommanderende og hjælpe magikerne.

Ancient_White.png

På det tidspunkt havde vi under 20 soldater tilbage og under 10 mages, og der var stadig over hundrede fjender tilabde. Det så håbløst ud. Det var i dette øjeblik, hvor alt så aller sortest ud, at hornet lød fra Dragons Reach. Vi blev alle fyldt af en fantastisk energi, og med dennes kraft fik vi igen overtaget imod zombierne på murene, og vores ballista ramte Lydek og ulvene blev holdt tilbage af Angorill alene.

Men dette holdt kun i en kort stund, indtil den Hvide død blandede sig. Denne havde forøgt at tvinge sig ind i Dragons Reach, men da den så at vi havde vendt slaget stoppede den os. Den landede på porten lige op af muren og brugte sin dødbringene ånde på alle os der stod på murene. Kun katten og jeg stod på murene efter dette. Alle de resterende mages var enten døde eller havde flygtet, og dragen havde nær knust Angroill’s golem med et enkelt slag fra sin hale. Jeg valgte her at gøre noget desperat. Jeg sprang ud fra murene og gled ned af en stige for at undgå endnu en ånde fra dragen, som garanteret ville have gjort det af med mig. Jeg kastede mig ind i kampen dernede, og havde på kort tid gjort det af med en håndfuld zombier samt lederen af disse zombier. Stendarr belønnede mig for denne dåd, og gav mig fornyet styrke til at stå overfor den sidste store trussel her. Den kæmpestore ulv som deres leder havde siddet på. Vi udvekslede mange slag, bid og huk. Men I sidste ende blandede Ra-Shin sig i kampen og dræbte ulven.

Dragen blev slået på flugt af Dwyn og Zedric, og resten af ulvene flygtede ligeså, mens Isran og hans lille enhed fjernede de resterende zombier. Jeg selv gik rundt for at redde enhver jeg kunne, og vi har nu et stort arbejde foran os med at få genopbygget Whiterun, til en by der vil kunne klare endnu et angreb af disse fjender. Nu ved vi hvad vores fjender er, og vi ved at dragen kan såres og kan slås på flugt.

Vi redede Whiterun, og slog Lydek’s hær på flugt. Stendarr var i sandhed med os i denne den sorteste dag. Denne dag som vil markerer starten på vores modstand mod Lydek markerer starten på det nye forår, hvor isen må vie for solen, og håbet vil vinde over frygten.

View
Battle for Whiterun: Prelude
What everyone got after the battle

Part of Frothier Falk’s report to the Dawnguard—————-

Our price for saving the city from the armies of Lydek, and the White Death, was nothing to be trifled with.

We got Over 50.000 Gold Pieces to share between us, as well as a magical weapon and a few magical armors, and I, Frothier Falk, have decided how it is going to be shared.

Zedric Sanarias Will get 13.000 gp and he will receive the new armor, looted from the captain of the zombie hoard, that I felled with a single swing from my sword, blessed by Stendarr as it was. This armor is magical to a degree that I have never seen before, but I have no idea who could create an armor with so much magical power here in Skyrim.

Anogrill “Stormborn” Thalmor Will get 13.000 gp as well, and he will get the honor of receiving the fabled Sword of the Skies- If he ever loses that sword, may Stendarr’s mercy be upon him, becuase I will have none to spare.

Ra’Shin Will get 13.000 gp as well. He will also recieve the armor looted from the cultist in the shadows of the woods. This armor has made it even harder to spot him in the shadows, and in the comming months the city will have to be even more protective of the valuables they don’t want to lose.

This is what we got from the jarl of the city. We have promised to help him rebuild the city, and we will do that, because a follower of Stendarr never gives a promise he does not intend to keep. I will send reports if something happens, but otherwise this shoiuld be a quite year, after all, Lydek has to gather new forces around her before she will strike again

-Frothier Falk

View
Witherun dag 3
af Zedric Senarius

Witherun har vist sig at være en travl by med langt flere indbyggere end jeg hidtil havde forestillet mig. Blandt disse mange indbyggere stødte jeg på en gruppe sendt af ingen andre end Vallick, og så lige som man havde lagt ham og de tidligere missioner bag sig… gad vide hvad der egentlig blev af ham den muskuløse kriger? Hvad var det nu han hed…

MEN tilbage til noget vigtigere! Jarlen sendte mig på en mission som vidste sig at give interessante opdagelser. To kvinder var fundet forgiftet. De befandt sig i en koma-drømme-lignende tilstand. Ofrene blev indfiserede via klo-mærker og hvad lignede et perfekt firkantet mærke på hals og skulder. Giften havde en negativ effekt overfor helbredende magi, hvilket gjorde den mere dødelig.
Det vidste sig til min knap så store overraskelse, at giften blev holdt ved lige af en magisk messen fra en af Lydek’s Is-maskerede. Det lykkedes mig ikke at fange hende, men hun efterlod dog løsningen på problemet, som var mere åbenlys end jeg havde forestillet mig. Giften viste sig at aftage hurtig under injektion af dispellpotion og allerede dagen efter var ofrene helt uden for livsfare.

Denne gift efterlade mig med en sydende interesse. Vil det mon være muligt for mig at få fingrende i denne gift? Hvor koncentreret en dosis skal der til at dræbe en mand (lad os sige Vallic.. mht kropsbygning selvfølgelig.. ).

Jeg er spændt på at se hvad Lydek ellers har parat i sit inventar for mig til at opdage og udnytte.

View
Whiterun
Angorill Stormborn

Vi er ankommet til Whiterun, for at assistere dem i det ventede angreb på den sidste solskinsdag.
Jeg er godt på vej imod mit mål, og kan føle den indre storm i mig blive stærkere og stærkere.
Langsomt skaber jeg mere og mere tillid til Thalmor og dermed beskyttelse, imens jeg opbygger min styrke.
Vi ankom eftersigende til Whiterun på de planlagte tidspunkt(Selvom jeg ikke har stor tiltro til vores guide) og skal mødes med Jarl Balgruf den Store i morgen formiddag. For at fordrive tiden og skabe et overblik over byen, undersøgte Rashin og jeg Whiterun nærmere.
Alle rygter om denne by er eftersigende sande, hvor vi fik kendskab til en ny klan kaldet “Northern Eagles”, der blev dannet efter Imperials forlod Whiterun for godt et år siden pga. drage angrebet.
De bærer grå bånd på deres overarme som et symbol, men udgør ikke en trussel, da de hovedsageligt består af bønder og handelsmænd. Jeg vil dog stadig informerer Thalmore om denne klan. Ifølge rygterne er “Northern Eagles” opført af smedens datter, Adriane Avenicci
Vamirra_Azura_symbol.jpg
Jeg valgte, sammen med Rashin, at tage hen til min kusine, Helda, for at få bedre kendskab til byen. På vejen stødte vi ind i en person, der gemte sit ansigt under en hvidhætte. Han??? Placerede et stykke pergament i min taske. På pergamentet var der et underligt symbol, der udgjorde en blanding af Azuras og Vaerminas tegn. Om det har nogen betydning vides ikke, men jeg kan kun frygte hvad der vil ske, hvis de to Deadras vælger at blande sig i denne konflikt.
Helda informerede os om tingende i byen, og har på min anmodning, sendt besked til Thalmor om symbolet. Ydermere fortalte hun om 4 adventures, som ankom til byen for nogle dage siden. Jeg agtede at få deres assistance i den kommede krig. De var dog allerede lejet til at assistere Whiterun, men desværre af Vallick…
Han må for alt i verden, ikke vide at jeg stadig er i live. Det vil ødelægge min plan, mit mål og min families drøm, der har eksisteret i årtusinder… Drømmen dør med mig.
I morgen mødes vi med Jarlen, hvor vi vil få yderligere ordre…
- Angoril Stormborn

View
Log post af Frothier Falk: Del 2
The Camps that was exploded, burned and destroyed

10. Februar 4E 207

Vi gik nu ind i grotten, og alt gik efter planen i første omgang. Zedric, Anogorill og jeg fandt en af kultisterne, og vi besluttede at fange ham, for at finde ud af hvad der var i gruppen af farer og fjender. Han fortalte os om lederen Hans Tjalfer, og de 6 andre kultister der sov.
Fedt, det her ville blive så let, det eneste vi skulle gøre var at overfalde dem mens de sov og skære halsen over på dem… hvor svært kan det være?

Åbenbart meget svært. Ra Shin fejlede tilsyneladende totalt, og vi skal nu dræbe alle de 7 resterende kultister på en gang… (suk)…

Kampen var rimeligt begivenhedsløs for mig. Jeg stod sammen med Anogrill og vi tog os af 3 af kultisterne, uden reelt besvær. Jeg havde sågar tid til at kigge over på de andre
Jeg har tegnet et kort over området vi angreb, og det ses her:

The_Training_Camp.png

Vi kom alle sammen ind fra Østsiden af lejren, og vi kom ind uset. Vejen delte sig i 2, og jeg gik sammen med Zedric og Angorill mod nord, hvor der var lagt skinner til en lille minevogn. Vi havde fået et kort tidligere, og da disse skinner ikke var på kortet, så jeg det som det vigtigste. Tyven fortsatte ligeud, og siden han var tyv, gik jeg ud fra at han sagtens ville kunne snige sig rundt i en base hvor alle sov, uden at blive opdaget…

Jeg tog fejl.

Tyven er ikke specielt glad for at tale om hvad der specifikt gik galt, men hvad jeg har fået ud af ham er at han ikke kunne skære halsen over på en mand DER SOV…. Vi andre stod sammen efter at have afhørt en person vi havde fanget og udspurgt, og da vi gik videre hørte vi en dør smække op, og så tyven komme løbende fra den sydlige side. Kort efter lød alarmen og derefter blev alt kaos. Jeg stod sammen med Angorill og angreb alle der kom fra syd, mens de andre tog sig af folk fra øst. Zedric valgte en interessant teknik, og ændrede form til en Dobbelganger, og brugte sin nye form effektivt til at udseltte fjendene. Angorill valgte at støtte Zedric ved at sende en Brændende kugle hen foran fjenderne, der tvang kampen ind i et rum ved siden af. Tyven ved jeg ikke rigtigt hvad lavede. Jeg så ham kaste et par knive og et par tallerkner… ja… tallerkner efter kultisterne, hvorefter de gik ind i et rum hvor jeg ikke kunne se hvad der skete. Tyven har snakket meget om hans akrobatiske achivement, hvor han hoppede over både Zedric og kultisten, og derefter stak kultisten i ryggen, og siden Zedric har fortalt nogenlunde samme historie, er det vel sandt.

Mens jeg tog mig af den sidste fjende gik Angorill over for at komme ind i det østligste rum, og da han opdagede at døren var låst sprang han døren i luften; totatl knust. Jeg kan godt lide hans stil. Jeg begyndte at hældre alchemist fire ud over hele den sydlige og nordlige del af lejren, og de andre tog sig af lederen af kultisterne, Hans Thalfer. Ingen problemer for nogen af os, og efter jeg var færdig stak jeg ild til det hele, og vi forlad en by i flammer. Vi rejser tilbage til Riften nu
-F. Falk
Pris Stendarr


12. Februar 4E 207

Vi er lige kommet tilbage. Jeg reperede vores våben og rustninger, og jeg fik med Stendarr’s velsignelse, samt hjælp fra den lokale smed lavet to nye daggers til Tyven. De er muligvis mit bedste arbejde nogensinde. Efter at have lavet så gode vågen, har jeg fået blod på tanden til at smede endnu mere, og måske begynde at lave rustninger igen…

Nalcar tilkaldte os, og han sendte os afsted imod Whiterun nu. Vi rejser ved morgengry, jeg skriver igen, hvis der skulle ske noget spændende inden vi når til Whiterun.
-F.Falk
Pris Stendarr

View
Log post af Frothier Falk: Del 1
Harpies and Clowns

8. Februar 4E 207

Ugen der gik har været begivenhedsrig, og jeg har formået at få stoppet den meningsløse død, som Harpien har foråsaget igennem den sidste tid.

Jeg mødte nogle nye interesante folk på min rejse, og jeg har indtil videre slået følgeskab med dem, da jeg på nuværnede tidspunk ikke rigtigt kan tillade mig at vente mere.
Først er der Zedric Senarius, Alchemisten. Han er en interesant mand, der har vist sig at være rimeligt nyttig, og villig til at prøve alternative veje, hvis det viser sig at være nødvendigt. Derefter er der Ra’Shin, Tyven fra Elsweyr. Han har ligeså vist sig at være pålidelig. Han har dog et svagt sind, og det må jeg se om jeg med Stendarrs hjælp kan rette op på. Tid sidst er der Anogrill “Stormborn” Thalmor. Efter hvad jeg har hørt skulle han være en mægtig magiker, men jeg har endnu ikke set beviser for dette. Det eneste jeg har set er at han kan skyde med lyn fra sin langbue, hvilket sikkert er meget impornerende.

På dagen før igår (d.6) blev vi indkaldt af Nalcar “Halvøre” Thalmor, som havde en mission til gruppen. Jeg valgte at tage med, da jeg fik at vide at Lydek var involveret i dette. Lydek, hvis minion, udraderede hele min unit, og tvang mig til at slå en broder ihjæl med mine egne hænder. Jeg valgte med det samme at tilbyde min hjælp, og de andre valgte også at tage med.

Til forberedelse til de kommende opgaver valgte jeg at lave mig et nyt våben, til at komplimere mit nye store skjold. Jeg craftede selv et sølvsværd, som jeg brugte til at dræbe monstre senere. Jeg har navngivet dette sværd Truesilver. Jeg har dessuden forbedret mit håndværk, og har lært at lave en skede til mit sværd, og jeg anvendte en ny teknik der blev vist til mig af en af mine brødre, før tragedien indtraf, Det var en meget interesant process at lave sværd med denne nye metode, men det viste sig at være sværere at kontrolere mænden af urenheder i sværdet end førhen. Med mere erfaring skal jeg nok få lavet et sværd der er værdigt tii at tjene Stendarr. Derudover har jeg valgt at få malet Stendarrs symbol på mit skjold, så enhver ikke er i tvivl om at jeg er en Stendarrs mand, og alt ondt skal frygte Stendarrs vrede.
-F. Falk
Pris Stendar


10. Februar 4E 207

I nat blev vi angrebet af en Cloaker, et skræmmende dyr, som bevæger sig i nattens mulm og mørke. Den specialiserer sig i skygger, og den var en relativt stor trussel for alle i vores gruppe. Dens skrig fik Tyven til at krølle sammen på jorden, og jeg valgte at bekæmpe dette monster med alt hvad jeg havde, hvilket på daværende tidspunkt var nærmest intet, da jeg på daværende tidspunkt hverken havde våben, tøj eller rustning. Det lykkedes for os at få dræbt dette dyr, og Alchemisten har lært mig nye interesante ting, som jeg vil tilføje til min bog om monstre.

Men nu til sagen: Vores mission førte os til en meget lille landsby kaldet Lysa, med kun 5 bygninger. Her skulle efter sigende ligge en træningslejr for Lydek’s tropper. Er det sandt ville det undre mig meget hvad de laver så langt fra frontlinjen, men vi tjekker du ud alligevel.
Indtil videre er planen at Tyven og Alchemisten lige scouter byen mens jeg sidder her og holder øje med at der ikke er noget der angriber dyrene. Jeg regner med at de er tilbage om en lille times tid
-F. Falk
Pris Stendarr


Jeg har nu endnu engang mødt Dobbelgangers. Disse onde væsner trives på andres smerte, og de nyder at give sig ud for hvad de ikke er. Væsnerne er inkarneret ondskab, og med Stendarrs velsignelse gjorde vi kort process med ikke mindre end 4 af dem. Jeg fandt derudover nye materialer til min crafting, men det vil jeg se på senere, nu skal vi i gang med at udradere Lydek’s underjordiske base her. Vi har indtil videre fundet 2 indgange
-F. Falk
Pris Stendarr

View
Log post af Ra'Shin
Cirkus kom til byen

Efter at havet klaret jobbet om de forsvundne børn, fik Vi og Ra’Shin bl.a. billetter til cirkus, hvilket Vi og Ra’shin benyttede sig af.
I cirkusset mødte Ra’shin en landsmand, der imponerede Ra’Shin med sin måde at kaste knive på. Ra’shin tog kontakt til Khajiit, for at Ra’shin kunne blive bedre til det med at kaste. Det eneste Khajiitkrævede var måne sukker, Khajiit har nok “søde tænder”. Det skaffede Ra’Shin nemt en nat, ham den anden havde også fået nok.
Næste dag brugte Ra’shin på at forbedre sine kaste evner med knivene, hvilket Ra’Shin klarede fremragende, men dagen slutter ikke her. Ra’Shin og de andre, blev nødsaget til at gribe ind da cirkuses løver og en sej mudcrab, slap ud af deres bure. Dette gik ikke efter planen selv om at de andre fangede mudcrabben, dræbte løverne, og en gut der tryllede nogle små ulve frem, da Ra’Shin kom lidt for meget til skade. Det krævede så at Ra’Shin måtte besøge Siggi for at få en hånd til skaderne.
Derudover har Ra’Shin hørt om en fupmager i cirkusset, der vidst blev forvandlet om til en kanin, efter at havet lavet nogle af de lokale om til kaniner, hvilket Ra’shin fandt sjovt.

View
Log Post of the Alchemist by Zedric Senarius
Day 2 - Mission Complete: Missing Children

We have found the souce of the missing children. As suspected it was a harpy. I succesfully mixed the Alter Self-extract with a harpy-feather. The result was quite an interesting experience. Not only did i alter my body to a monsterouse creature (Not that I havn’t tried this before) but also did i gain the abillity to fly, a fantastic experience! Although the female figure made the flying quite hard with all that jiggling (My chest is still sore)… ((I might train my control of the female body later on cof)).
I saved me som extra feathers from the harpy for later extracts. The possibilities only leaves me excited for future extracts, just think what exotic humanoids I might experience on my own body in the future.

- Zedric Senarius

PS. We also have gaint some tickets for some Circus for our heroric deeds, but this might not become such an important event.

View
Houserules

Her kan i se de husregler vi har tænkt os at bruge i vores spil. Er der problemer kan i bare skrive en kommentar her eller ved det individuelle indlæg.
Feats 1o1
Tamriel Setting

Vi har ændret flere feats som kan ses her Feats 1o1
Vi har ændret mange racer, for at få dem til at passe ind i Tamriel. Dette kan ses her Tamriel Setting
Critcal Hits er ved at blive set på, og vi overvejer flere mulighedder for at gøre disse mere interesante

View
Welcome to your campaign!
A blog for your campaign

Wondering how to get started? Here are a few tips:

1. Invite your players

Invite them with either their email address or their Obsidian Portal username.

2. Edit your home page

Make a few changes to the home page and give people an idea of what your campaign is about. That will let people know you’re serious and not just playing with the system.

3. Choose a theme

If you want to set a specific mood for your campaign, we have several backgrounds to choose from. Accentuate it by creating a top banner image.

4. Create some NPCs

Characters form the core of every campaign, so take a few minutes to list out the major NPCs in your campaign.

A quick tip: The “+” icon in the top right of every section is how to add a new item, whether it’s a new character or adventure log post, or anything else.

5. Write your first Adventure Log post

The adventure log is where you list the sessions and adventures your party has been on, but for now, we suggest doing a very light “story so far” post. Just give a brief overview of what the party has done up to this point. After each future session, create a new post detailing that night’s adventures.

One final tip: Don’t stress about making your Obsidian Portal campaign look perfect. Instead, just make it work for you and your group. If everyone is having fun, then you’re using Obsidian Portal exactly as it was designed, even if your adventure log isn’t always up to date or your characters don’t all have portrait pictures.

That’s it! The rest is up to your and your players.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.